Udgivelser

Stines sonetter

”Min lidenskab er grum og slår ihjel,
for kærlighed er stærk som døden selv.”

14 Højsangs-sonetter, der samler sig i en mestersonet. Fragmenter, som bid for bid giver et rystende indblik i 14-årige Stines skæbne, og viser, hvor stor betydning forskellig opfattelse af virkeligheden kan få for vores opvækst og familieliv.

Stines sonetter rammer dybt og rummer en fortælling, som bliver hos læseren længe. Sproget er smukt, poetisk og bogens sonetter flettes elegant ind i fortællingen. Om sorg, tab, relationer og en mors kærlighed i alle dens nuancer.

Udkommet 15. september 2022

Køb den her


Måske for altid

En hjertegribende roman om en kærlighed, der aldrig dør

Pludselig stod han der. Christian. Manden, der knuste hendes hjerte for otte år siden …

Rebekka og Christian mødes første gang, da hun ansættes som hans lektiehjælper i gymnasiet. De kunne ikke være mere forskellige. Hun er dygtig i skolen, han er uambitiøs og vil hellere feste. Hun er en enspænder og kommer fra et hjem med misbrug og omsorgssvigt. Han er den populære dreng på skolen og kommer fra en ­vel­havende familie. På trods af deres store modsætninger, tiltrækkes de alligevel af hinanden. For første gang i sit liv sænker Rebekka sine barrierer og lukker Christian ind i sit hjerte. Det skulle hun aldrig have gjort. Forholdet stopper brat, da Christian svigter Rebekka og efterlader hende med et knust hjerte.

Årene går, og de er begge kommet videre med deres liv. Alligevel krydser deres veje flere gange hinandens, og hver gang udfordres ­og vokser følelserne imellem dem. Men hemmeligheder og løgne spænder ben for deres kærlighed, og selvom ­skæbnen synes at føre dem sammen, ­rives de hele tiden fra hinanden.

Måske for altid er en kærlighedshistorie, der strækker sig over flere år – fra den første store forelskelse til en dybere og moden kærlighed.

Første bog i serien Hjerternes sang.

Udkommet 19. september 2023

Køb den her


Hjertet lyver ikke

En hjertegribende roman om kærlighed, forventninger og løgne

Patrick, den perfekte mand. Ham hun altid har drømt om. Eller er han?


Saras karriere i et stort konsulenthus i Aarhus kører på skinner, og hun vil derfor ikke indrømme over for sig selv, at hun er forelsket i den
søde, men meget almindelige Thomas. Han er slet ikke typen, hun havde forestillet sig at falde for, så da hun får tilbudt et job på firmaets kontor i London, tager hun afsted uden at tøve.
Hendes engelske chef Patrick er flot og charmerende. Han er alt det, som Thomas ikke er, og de bliver hurtigt et par. Men det viser sig snart,
at Patrick har en mørk side, og den ellers altid så selvsikre og glade Sara bliver langsomt, men sikkert brudt ned, til stor bekymring for
hendes venner og familie.

Sara vender tilbage til Danmark, da hendes mor bliver alvorligt syg, og moren afslører en stor hemmelighed for hende. Snart har Sara
brug for Thomas’ hjælp, og hun finder ud af, at hendes ambitioner og drømme måske ser anderledes ud, end hun troede.

Anden bog i serien Hjerternes sang.

Udkommet den 15. april 2024

Køb den her